Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01 14:02 - Човекоядство?
Автор: ogniangarkov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 378 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 29.01 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  *****Във ФБ-мрежата се появи видео от РУ „Новости” с надпис на руски език, че в ресторант във Финландия се предлага храна с човешка плът!? Със записи на кратки делови разговори с минувачи с различни мнения по темата бързо хранене („фаст фуд от каннибалов”). В сериозен тон на въпроси и отговори !

***В началото предположих, че видеото е плод на отмъстителна, дезинформационна пропаганда заради преориентацията на Хелзинки към НАТО. Същевременно е добре известно, че северният климат често има непредсказуеми психо-въздействия, със жертви понякога. Кaто не владея (suomi) фински, така е !

***А „традицията” и ворарефилията (= желанието за изконсумиране на ближния) бива публично осветлявана доста по-на юг от Скандинавия. Така например през 2012 г. изборите в Папуа Нова Гвинея са били отложени, защото 5 пропагандатори + 1 жена били похапнати от 12 туземци + доядени от цялото племе.

**Преди години обективните тогава медии Der Spiegel”, FAZ, TAZ … твърдяха, че диктаторите на Уганда Иди Амин Дада (починал през 2003 г., приживе похапнал даже сърцето на сина си) и на Центрaлноафриканската Република Жан-Бедел Бокаса (поч. през 1996 г.) са канибали. Вярвали, че чрез човекоядство повишават мъжката си потентност. През 1978 г. в либийска пустиня изчезнаха сред бедуини 4 ГДР-ейци, начело с тогавашния „коронен принц” за  държавен глава Вернер Ламберц, член на Политбюро и секретар на ЦК на ГЕСП. През 1994 г. е разстрелян съветският канибал (на 53 доказани жертви) Чикатило, роден в Украинска ССР. Канибализъм е имало в екстремни ситуации – глада в УССР през 30-те години на м.в., 2 революции в КНР, обсадата на Ленинград през ВСВ.

*Въпреки, че главно след 2011 г. бяха установени дипломатически отношения с Науру, Соломоновите и Маршаловите острови, Микронезия, Тувалу и Фиджи, нищо чудно в МВнР-София да се уплашиха да рискуват човешки животи с откриване на посолства или консулства там. Може и да е нямало смелчаци за страни, където безследно изчезват лекари напр. от време на време. А с другите страни от  Тихоокеанския регион като упоменатата Папуа Нова Гвинея, Кирибати, Палау, Самоа, Тонга и Вануату поне от 2019 г. МВнР протака да подпише протоколи за официализиране на отношенията.

**** Който, обаче, има търпение да изгледа видеото на РУ „Новости” до края, ще разбере, че предлаганото ”човешко” е всъщност бургер с кайма от свинско и говеждо месо, и пилешки дроб.  



29 януари 2024 г.                                         О.Г.



Гласувай:
0



1. blog13 - Виж кво казва Виктор Юго в уводната ...
29.01 14:50
Виж кво казва Виктор Юго в уводната част на МОРСКИ ТРУЖЕНИЦИ:
"Французите някога не бяха ли разбойници? Англичаните не бяха ли людоеди? Да бъдем скромни и да не забравяме татуираните си деди."

Били са разбойници - и сега са. Били са татуирани - и сега са. Вече са - по времето на Юго не са били.

Били са людоеди - може пак да станат. Има такива тненденции и се забелязват ясно - на извратености. Какво е налагането на содомията от държавната власт на народите?

А липсата на храна, винаги поражда канибализъм. Ако предстои глад, е възможно, да приучват населението предварително. Превъзпитанието в уродливата посока, както ти казах е сигурен факт.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ogniangarkov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 394172
Постинги: 242
Коментари: 90
Гласове: 285
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930