Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2021 11:50 - ЗАЩО ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО НЕВАКСИНИРАНИ ?
Автор: ogniangarkov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1277 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 20.10.2021 13:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Въпрос: ЗАЩО ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО НЕВАКСИНИРАНИ ?

 

Възможно обяснение: в стоково-паричното ни здравеопазване, компрометирано чрез системно пълзяща корупция:

 

     1. Логично е българката и българинът, при липса на член от разширеното й/му семейство здравен работник, да има най-голямо доверие на личния лекар. Но той/тя, медсестрите, фелдшери и санитари също имат по един живот и напоследък правят всичко възможно да минимизират контактите с пациенти и обгрижвани. G.P.- тата отказват да ваксинират и препращат към обществено достъпни пунктове. При непознати медици и с ваксини с неясно валидни срокове, с декларации за отказ от търсене на отговорност от производителите.

     2. Недоверието към медицината в по-големи градове идва и от непрекъснатото прехвърляне на пациентите с направления към специалисти, предписващи ненужно скъпи и неефикасни лекарства, често изкушавани материално и корумпирани от търговците-фармацевти. Или да съчинят ненужно, но платено при тях или техен близък/ка изследване. Или да убеждават нерядко в необходимостта от ненужни, но рискови оперативни намеси. За пари или за много повече пари!

     3. Високият дял на циганското население, което има свои навици и привички към лична хигиена, общуване, спазване на телесна дистанция. Навици, които не се променят и при престой в Западна Европа, където "западняците" винаги са заплащали скъпо топлата вода и от вековете никога не са блестяли с лична хигиена.

     4. Логиката и убедителността на някои от конспиративните теории за биологична война чрез китайско-щатския вирус Ковид-19.

     5. Идеологическият подход към ваксините (руски, китайски) и пренебрегване усилията на родната наука за своя ваксина.

    6. Но в основата е българският манталитет и критичност с вроденото недоверие към властите, които особено в последните 2-3 десетилетия търсят във всичко личен келепир.

   7. И в постоянните опити да бъде измамен отвън, освен да складира €-$-ви химически и радиоактивни отпадъци в плодородната българска земя, да консумира компрометирани ГМО продукти, недопустими в западно-европейския „Общ пазар” (от „подарената” през 90-те години от САЩ развалена царевица и престарелите запаси на месо за VI флот на Big brother-a до турските биодомати, китайски чесън и нидерландски хим-цветя).

 

 

20 октомври 2021 г.                       

                                          Огнян Гърков

 




Гласувай:
3



1. ganini - И ОЩЕ...
20.10.2021 13:38
45 години бяхме лъгани да строим социализЪма и накрая ни беше нагло разяснено от баш комуниста, че той (социализЪма) бил недоносче...
Е, как да вярваш на тези лъжци и престъпници?
цитирай
2. krumbelosvet - Ох, ganini, на умрялото СДС възпитаниците са живи, а на калпав х....
21.10.2021 08:59
Къв бе тоа куманизам, та вече 32 години ни пречи като на калпав х
От дете поех сички ваксини, и НЯМАШЕ НЕДОВЕРИЕ В МЕДИЦИНАТА, напротив!!! И практически беше ликвидирана туберкулозата, полиомиелита, дифтерита и т.н.
С Е Г А избухна недоверието, щото ОТВАН ни смразиха-разделиха по не един признак. И лекарите намразиха пациентите, от 30 години АНТИБЪЛГАРСКА пропаганда, и пациентите намразиха лекарите, по същата причина...
Но каква полза да ти го казвам? Щом до сега не си разбрал, нема и да разбереш. Оставал си със "чер-ве-ни бок-лу.ци" и "УУУУУУУУУУУУУУУУУУ"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ogniangarkov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 385790
Постинги: 238
Коментари: 89
Гласове: 283
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031