Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2020 14:18 - Дезинфо-конспиративен «приятелски огън» на тема корона вирус и ЕК ?
Автор: ogniangarkov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 460 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.04.2020 14:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В глобалната /дез/информационна война около версиите за преднамерено или неволно възникване на корона вируса конспиративните теории към момента се насочват с голям превес към Китай и САЩ. Не липсват и опити за неволно съ- или авторство на учени от Великобритания, за прeнасяне на вируса от Космоса и под. Ясни са и евентуалните политически, икономически, демографски мотиви (вж. ogniangarkov. blog.bg/28.03.2020 г.). Президентът Тръмп в прав текст нарича вируса „китайски”. От Вашингтон се заканват, че  обмисляли да съдят Китай за 6 трилиона долара, заради "китайския вирус”.Поднебесната империя „върна сервиса” с предположението,  че той може да е внесен в нея от US-военни. Медиите в Европа и света се поляризираха между „политкоректните, съюзническо-партньорски” СМРАД (= Средства за масова реклама, агитация и дезинформация) и контролираните такива в КНР плюс подложени целево на самоцензура в Евразия медии. Дотолкова дружелюбно настроени към Пекин, че понякога е много трудно да се различат китайските от руските. В безпрецедентната инфо-война двата лагера на равнище «национални медии» не се стесняват от съчинителство на fake и false news поне в цифрите на заболели, излекувани, починали.

Глобалната фармацевтична мафия продължава да е обичайният „конспиративно заподозрян” за всички възможни вирусни, бактериални, болестни и пр. епидемии. За Covid-19 обаче са изключение публикациите, подозиращи Русия в авторство на вируса, при това насочен срещу Китай. Защото - според Николай Колев-Босия -, Китай е най-голямата заплаха за Русия, поради огромното си население (10 пъти превишаващо руското), недостатъчна територия (1/2 от руската) и ресурси за нормален живот и развитие (вж.bosia.blog.bg/22.03.2020 г.). Независимо от официалните си изявления трите геполитически гиганта САЩ, Китай и Русия не са сред сподвижниците на укрепване на сплотеността на Европейския съюз, извън взаимото двустранно съперничество в техните отношения. Нa СМРАД на 3-те империи по темата не може да се вярва. Вкл. и тези от САЩ подлежат на манипулиране или самоцензуриране още от управлението на Обама. Лагерите „за” и „против” инженерството на Щатите или „Поднебесната” по казуса са очертани. НО: с източник от чешки език, вкл. и по youtube се появи публикация с характер на «приятелски огън». За Китай? Съдете сами!

Източникът на информацията се представя като китаец от Вучен (вписан като провинция, а е град, подразбиращ се като Ухан). Със солидна позиция във военната йерархия, член на ККП, с висок достъп до строго секретна инфо-, участвал в тайни правителствени проекти. Имал информация, която можела да събори правителството. Затова си спестявал данни, по които може да бъде идентифициран. Според „другаря Хикс” милиарди хора, в и извън Китай, са в екзистенциална опасност. Той счита, че възникването, респ. изпускането на Ковид-19, с 2 % смъртност, от прилеп и т.н. и пр. (в гр.Уха̀н, административен център на провинция Хубей), е правителствена лъжа на КНР. Реализирана „с тихата помощ на САЩ, ЕС, Австралия”. „Др.Х” развива тезата, че големите страни и „народи” по-скоро си сътрудничат, отколкото да си съперничат, с цел да запазят международното статукво. Големите играчи държат света, в който „още през 70-те години СССР и САЩ вероятно са унищожили ядрените оръжия...”

Безредиците и протестите против правителството  през м.г. в Хонконг били оценени от Постоянния  комитет на Политбюро на ККП като сериозна заплаха за интеграцията и стабилността на КНР. В САЩ и ЕС много добре знаели, че по този повод в Китай  се работи над биологично оръжие за потушаване на демонстрациите. Той работил над проекта за произвеждане на газ, разпръскваем от дрон или хеликоптер. В Пекин решили, че не могат да използват в Хoнконг оръжие с ефект забавени реакции ... до ментална ретардация, без предварителни опити. За „опитни зайци” били подбрани от 2 лагера в отдалечени провинции „лица извън системата на социалния кредит”. „Окомплектовани” в резултат на доноси, следене вкл. поведението им по интернет - ислямистки радикали, ЛГБТИ, защитници на правата на човека, интелектуалци, юристи, говорящи чужди езици. Газът бил невидим без цвят и мирис и хората в „експеримента” не знаели, че участват в лекарски опити.

Резултатите били потресаващи: параноидна шизофрения, склонност към самоубийство и самоубийства, отказ на органи един след друг да функционират, вътрешни кръвоизливи от очите и отворите, паника, артерии се рушели. признаци на рак. Въпреки успокоителни лекарства след 5 дни неописуеми мъки затворниците измирали, допълнително пребивани с палки и ритници и от униформени военни садисти, които им събирали ценностите за «фонд за борба против коронавируса». Хиляди трупове. Медиите обявили, че 5 млн. души напуснали или избягали от Вучен, но «др. Х» не изключва да са загинали, защото леталният изход от газа бил на 100%.

САЩ отдавна се заинтересовали от резултатите «за свои научни цели». Било им отказано, но подкупили китайски учен. При предаването на стъкленицата с образеца избухнала престрелка между агенти на ЦРУ и китайските спецслужби с десетки убити. Мострата била изтървана, последвала контаминация, предателят се прикрил. Тъй като периодът съвпаднал със сезона на грипа в медиите обявили измислен корона вирус, а на лекарите било вменено да диагностицират болните с Ковид-19. 80-те хиляди заразени били легенда, всъщност укривали милиони жертви. Лекарят Ли, който отказал да заблуждава обществеността, «починал от инжекция». За 10 дни действително бил изграден обект,  както оповести пропагандата, но не болница за лекуване, според «Х».

Във Вашингтон (бел.: вероятно + «дълбоката държава») се опасявали да не падне индексът на акциите преди изборите и решили да подкрепят мълчанието. Със Световната здравна организация Пекин нямал проблеми. Според «др.Х» САЩ и КНР от години били в необявено съревнование кой в по-голяма степен ще подкупва в СЗО.

Били приети кардинални мерки за спасяване на висшата номенклатура. Защитното й облекло било несравнимо дори с това на медицинския персонал, маските – бойни, предназначени за определени температури. След избухването на епидемията  армията поела държавата. Председателят на КНР Си Дзинпин бил укрит в бункера на ККП. На срещата с лидера на Камбоджа той бил заменен от двойник. Поне половината от висшите ръководни личности бивали «заменени» от добре подготвени актьори.

***

Международният контрол над военно-биологически разработки на САЩ, Китай и Русия  и още няколко държави е жизнено необходим, но неосъществим без тяхно съгласие. След затихване на пандемията в общоевропейски и в наш интерес е да инициираме разследване на причините и отговорностите за нейното избухване.

За целта се налага управляващата ни върхушка, габриелки и майделки да поусмирят лакейското поведение и да защитават поне отчасти национални интереси.

А самото ръководство на Европейската комисия не е безгрешно по казуса обезопасяване на европейците. На тематично заседание на ЕК на 16 януари т.г., според чешки СМИ, е гласуван документ за оказване на хуманитарна помощ на „Поднебесната” за 232 млн. евро, отчасти за Сенегал и Гамбия. По предложение на еврокомисарите за управление на кризите Янез Ленарчич и за здравеопазването Стела Кириакидис между 28.1 и 28.02.с.г. и по разпореждане на фон дер Лайен, през Виена са превозени по въздух десетки тонове защитни облекла, маски и др. медицински стоки за Китай. За Пекин заминават и предназначени за Унгария и Швейцария маски, но част от тях остават в складове в Германия под опеката на политичка от ГСДП, позната на фон дер Лайен. Преди това в рамките на същата „Операция Ухан” са евакуирани хиляди предимно западноевропейци, представляващи бизнес-интереси в КНР, без да им бъде налагана карантина. С чиновническото си бездействие, бездушие и предоверяване ЕКомисията е допринесла за разпространение на епидемията в Европа и ... ЕС реагира на кризата със закъснение. Освен с поети впоследствие ангажименти за антикризисно финансово обезпечаване на държави-членки, в съответствие с тяхното участие в ИПС (еврозоната) или членство в „Европа на втора-трета скорост”.

  

 

8 април 2020 г.                       

                     

                                                                                                            д-р       Огнян Гърков



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ogniangarkov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 386266
Постинги: 238
Коментари: 89
Гласове: 283
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031